dissabte, 7 de maig del 2016

El director de "La Mañana" ens visita al centre

El passat dijous 7 d’abril de 2016, no va ser un dia normal per la gent de revista de segon de batxillerat, vam tenir el plaer de conèixer a una persona molt important en el món del periodisme sobretot a la ciutat de Lleida, ni més ni menys que Josep Ramón Ribé, periodista i Director del diari La Mañana.
 A més de ser és coordinador de continguts de la revista Dossier Europa, i de la revista Altanto! En l’àmbit docent, ha estat professor al Màster en Educació per a la Salut a la UdL (2011 i 2012) i al Màster en Llengües Aplicades a la UdL (curs 2008-2009). Participa periòdicament com a convidat en tertúlies de Lleida Televisió –al programa Lleida al Dia– i Onda Cero Lleida, i també col·labora amb Ràdio U-A-1. Des de febrer de 2014 és el tresorer de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Ha sigut una xerrada molt dinàmica des del primer moment en la qual ens ha anat responent unes preguntes pensades prèviament per tots nosaltres. Aquestes anaven bàsicament sobre la seva vida privada i l’èxit relacionat en el món laboral. Ha estat un plaer poder tenir una persona com el Josep Ramón al INS Manuel de Montsuar, esperem que torni aviat o com ens ha promès que anem un dia a la Mañana a fer-li una visita, ja que tots ens hem quedat amb ganes de saber més coses. Des del cos de revista ens agradaria remarcar una frase que ha dit, creiem que és molt adequada i que es relaciona molt be amb la feina que fem des de la revista “Llegir és la clau de la vida, val ha dir que gràcies als llibres he tingut èxit”.

                                                                                                                   Àlex Quintana Oms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada