dissabte, 7 de maig del 2016

Cites 2.0

El passat dilluns 2 de maig va començar altre cop la sèrie Cites a TV3. Era una sèrie molt esperada ja que havia tingut molta audiència en l’última temporada i ens havia deixat amb l’intriga de que passaria amb algunes parelles i quines parelles o relacions sorgirien en
aquesta nova temporada.
En aquest capítol podem veure a en Martín i la Blanca, que tot i que no són parella, comparteixen la custòdia del se fill Lluc. El Martín, enamorat de la Blanca, li prepara un sopar per poder-se declarar. El sopar no va com ell esperava ja que la Blanca està en un moment que les seves hormones estan molt exaltades. Quan ell es declara la Blanca s’ho pren com una broma, i després li acaba dient que una relació entre ells no funcionaria ja que són de mons diferents i que no s’haguessin tingut de conèixer mai. En Martín queda trist després de la conversació amb la Blanca però se li compliquen més les coses quan se n’assabenta que la seva filla Noa ha quedat amb la seva mare, la qual els va abandonar quan la Noa tenia dos anys, i ara ha tornat perquè vol mantenir una relació amb la seva filla.
Per altra banda, tenim a una altra parella, la Sara i en Marcel, que s’han citat per una aplicació. La Sara abans de la cita li ha elaborat una llista molt detallada de com ha de ser una relació de “follamics” deixant-li ben clar que només busca sexe, res de lligams emocionals. En Marcel primerament creu que totes les normes que li diu la Sara són estúpides, ja que ell té moltes “follamigues” i no ha tingut problemes. Però en Marcel canvia d’opinió quan en el mateix bar es troba a una de les seves “follamigues” i li tira vi al cap. Més tard, se’n van junts cap a casa del Marcel per a conèixer-se millor, i tenen relacions sexuals. Al final accepten els dos començar una relació només de sexe fins que algú dels dos s’enamori.
En aquest capítol hem pogut observar el caràcter principal de la sèrie que és la representació de diverses històries en un mateix capítol i per tant amb protagonistes paral·lels. Des del meu punt de vist ha estat un començament amb el que es buscava deixar a l’espectador amb intriga i que es quedés enganxat per esperar amb ànsia el proper capítol. No ha estat un dels meus preferits però crec que és un bon començament per poder donar peu a una nova temporada plena de noves aventures, històries, amors, desamors, etc. Desitjo i espero que la sèrie porti noves sorpreses inesperades i que continuï amb aquest rol tan realista que la fa original.


                                                                                                          Laura Caballol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada