dilluns, 25 d’abril del 2016

Jornada de Difusió i Captació Down Lleida

passat dia 19 de març va tenir lloc la jornada de difusió i captació Down Lleida. Aquesta jornada va comptar amb diverses activitats per celebrar el dia mundial de la Síndrome de Down. Tot i que el dia mundial és el 21 de març, es va decidir avançar per millor la participació de voluntaris.
Durant el dia hi havia programades diferents activitats a la plaça Sant Francesc de Lleida. Algunes de les activitats del matí es van haver de anul·lar per la pluja. Aquestes van ser el maquillatge infantil, la batucada Des de IEI i l’animació infantil PAIAIOS. Tot i això hi havia voluntaris acompanyant joves que demanaven col·laboració a la gent. A més a més, també hi havia diferents punts per tota la ciutat on també es podien fer donacions.
A les 12 del migdia es va fer l'acte central a la plaça Sant Francesc el qual va presentar Mònica Mombiela. En aquest, tres joves van llegir un petit escrit explicant la seva vida diària. Així que van reivindicar la seva autonomia i inclusió en la societat. En acabar els parlaments dels joves, va tenir lloc l’agraïment de la presidenta de l’associació. Per acabar aquesta cerimònia es van llençar al cel globus de color blanc i blau.
Gràcies a la millora del temps a la tarda es va poder dur a terme les activitats de la tarda. Aquestes van ser un photocall amb Postureig de Lleida a les 6 de la tarda i a les 6:30 una classe de zumba i salsa. Igualment es van mantenir la majoria dels punts repartits per la ciutat.
Tot i el mal temps del principi del matí, no es va perdre l’esperit de la gent que estava ajudant, ni tampoc dels joves. Per això al final del dia van poder recollir vora uns 9.500€. Moltes felicitats!
Paula Garrido


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada