diumenge, 3 d’abril del 2016

Anàlisis Samsung Galaxy S7

Com és habitual cada any, la companyia coreana “Samsung” ha aprofitat la cita del “Mobile World Congress” celebrat a Barcelona dels dies 22 al 25 de febrer per presentar el seu nou dispositiu electrònic, el Samsung Galaxy S7.

Aquest dispositiu mòbil estarà disponible a les botigues a partir del proper 11 de març i el seu preu de venda serà de 719 €.  Aquest “smartphone” estarà disponible en daurat, blanc, negre i platejat i la companyia posa a la disposició dels clients dues versions: una de 32GB de memòria i l’altra de 64GB, totes dues amb opció d’ampliar la memòria mitjançant una targeta microSD de fins a 200GB.

Si observem el terminal, a primer cop d’ull no observem grans diferències amb el seu antecessor, el Galaxy S6, però aquestes diferències es tronen força més visibles quan analitzem les prestacions que presenta el nou model.
Entre les semblances del telèfon, cal remarcar que la seva pantalla continua sent de 5,1 polzades amb una resolució QHD de 2560x1440 píxels.

Però si ens centrem en les diferències, veiem que n’hi moltes i totes elles estan orientades a fer un millor “smartphone” i a aconseguir que el client gaudeixi com mai ho ha fet navegant amb el nou dispositiu. Algunes de les diferències més destacades són:
Pel que fa a l’estructura, el S7 presenta unes vores més corbades que el converteixen en un dels telèfons intel·ligents més còmodes i manejables del mercat. La càmera del darrere tan sols sobresurt 0,46 mm quant al S6 ho feia 1,8 mm. Als costats tan sols podem observar-hi tres botons: un per apujar el volum, un altre per baixar-lo i l’últim per encendre i apagar el dispositiu. Una de les diferències més destacades és que el model nou presenta una ranura per poder-hi introduir una targeta microSD, una cosa que els clients havien manifestat que trobaven a faltar al Galaxy S6. A més, altres de les prestacions que ofereix aquest model són:

-          Resistència a l’aigua. El Samsung Galaxy S7 es podrà submergir fins a 1,5 metres i al voltant dels 30 minuts.
-          Càmera de 12 Megapíxels. Tot i haver baixat la càmera de 16 a 12 MP respecte al Galaxy S6, el nou terminal presenta una major qualitat d’imatge que el seu antecessor. A més, la càmera del S7, segons ha comunicat Samsung, fa fotos un 95% més brillants i capta un 56% més de llum que l’antic model.
-          Escàner d’empenta. Aquest escàner permet pagar als establiments i bloquejar el telèfon.
-          Altaveus millorats respecte al Samsung Galaxy S6.
-          Ampliació de la bateria passant de 2550 mAh a 3000 mAh.


Aquestes són algunes de les millores que presenta el nou model respecte al seu antecessor i que situa aquest nou dispositiu en un dels millors del mercat en l’actualitat. A partir de l’11 de març tothom qui vulgui ja podrà anar a la seva botiga d’electrònica a adquirir-lo i un cop el tingui a les mans ja podrà fer una anàlisi molt més acurat de totes les prestacions que aquest ofereix. Això sí, abans de comprar-lo ja cal que porti el moneder ple perquè tanta innovació té un preu! 


                                                                                                     Ferran Albir i Adrià Benseny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada