dissabte, 14 de novembre de 2015

Musical La Bella i la Bèstia

El passat diumenge, 18 a Rosselló i el 25 a Altorricó, a la tarda es va representar el musical La Bella i la Bèstia. Aquesta producció està a càrrec del grup de teatre Desgavell, format per gent de la població de Rosselló i últimament també d’altres pobles. L’origen d’aquesta història, la de La Bella i la Bèstia, el trobem en un conte de fades tradicional francès.
Aquest relat narra la història d’un príncep egocèntric que un dia rebutja una flor que li ofereix una pobra dona que li demana refugiar-se del fred. Aquesta, al negar-li l’ajuda, es converteix en una preciosa fada que va transformar el bell príncep en una bèstia. Però l’encanteri només es pot trencar quan la fera i una noia comparteixin un amor vertader. Així que ara coneixem a Bella, una noia somiadora que es sent fora de lloc en la vila on viu. Un dia, a causa d’una desafortunada circumstància, el pare de Bella acaba presoner de la Bèstia. Com que la noia s’estima tant al seu pare convenç al antic príncep per canviar els papers. Doncs ara Bella és la presonera i és la clau per trencar l’encanteri.
És molt probable que tothom sàpiga com es desenvolupa la història. Però per si algú no ho sap i ho vol descobrir no seré jo qui li espatlli el final.
Personalment, crec que és una bona adaptació de la història original i dels musicals de grans produccions. A més a més, mentre estàs veien l’obra no creus que els actors siguin meteors, ja que és molt dinàmica. La caracterització dels personatges està molt aconseguida, tot i que els decorats podrien ser més abundants, per ser una producció de baix pressupost està força be.


Paula Garrido
Foto feta per Sandra Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada