divendres, 2 d’octubre del 2015

Star Nit

El passat divendres 18 de setembre, l’eix comercial de Lleida tornava a obrir les seves botigues fins  mitjanit com havia fet anteriorment al mes de maig.
L’eix de Lleida es troba format per les associacions de comerciants dels vuit carrers del centre comercial de Lleida: Alcalde Costa, Sant Antoni, Blondel, Major, Plaça de Sant Joan, Portaferrissa, del Carme i Magdalena. Aquestes van tenir la iniciativa de crear el passat mes de maig Star Nit. Es tracta d’obrir les botigues fins les 00:00h de la nit i oferir promocions úniques juntament amb una sèrie d’espectacles. La finalitat que té Star Nit és promocionar els comerços de Lleida mentre la gent està entretinguda i així augmentar el número de vendes.

El passat divendres al Carrer Major, on hi havia gran gentada, a partir de les 20:00h les seves botigues van iniciar espectacles. Cada botiga per tal d’aconseguir atraure a la gent i fer que comprés allí, utilitzava una estratègia pròpia. Per exemple, la botiga Colonial va presentar un grup de l’escola Dancescape! anomenat Six Flames! El grup estava format per nois de 16 i 17 anys els quals van oferir un ball amb roba de la Colonial. Per una altra banda abans d’aquesta actuació, la Colonial va promocionar una desfilada de Toni Prim. Un altre exemple és ITM, la qual va ficar un arc de globus a l’entrada. Altres exemples són: el show de parkour, fet per l’Adán Pérez, que oferia Goumar; el Dj que havia contractat la Perfumeria i la botiga Trendy; les degustacions de les varietats de té, juntament amb cava, ginebra i whisky que oferia Tea Shop; els tractaments de bellesa i perruqueria de Llongueras Èlite i molts més. A més, el Club de Vehicles Històrics de Lleida van preparar una exposició d’automòbils antics a la Plaça Sant Joan. A les 00:00h de la nit, per finalitzar l’Star Nit, va tocar una batucada.

Nosaltres, la Nuria i la Andrea, vam anar-hi sobre les sis de la tarda ja al carrer Major per tal de veure l’ambient i fer fotografies per l’article. També la Andrea participava en el ball que es feia davant de la Colonial ja que és una de les ballarines del grup Six Flames. Després del ball, vam anar a preguntar a la gent sobre on havia comprat i si els agradava més l’Star Nit de setembre o l’Star Nit del passat mes de maig. Tothom ens va dir que preferia mil vegades més el de setembre. També vam veure com la majoria de la gent, es trobava en la tenda Bershka i en aquelles botigues que donaven menjar o beguda com per exemple Tea Shop.

 L’Star Nit de setembre ha tingut un gran èxit i ha millorat les vendes, a part d'haver fet gaudir a la gent de Lleida un divendres amb una estona molt agradable acompanyada de música, espectacles i un bon ambient.
 Segons algunes botigues, quan torni el bon temps Star Nit es tornarà a fer.




                                                                                          ANDREA MENAL I NURIA LATORRE 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada