divendres, 2 d’octubre del 2015

Recomanació de pel·lícules


 Des del grup de Revista, us volem recomanar unes pel·lícules força interessants. Tenim  diverses propostes de diferents gèneres que potser us poden agradar. Si vols veure una pel·lícula d’intriga et recomanem que vegis “Los Ojos de Júlia”, també tenim pel gènere d’acció la pel·lícula “Venganza I”, i si et veus enganxat al film de “Venganza” no pateixis, que n’hi ha dos més!
Però si ets dels qui els hi agrada més les pel·lícules tendres, et recomanen “El viaje más largo” que és un esplèndid film que et captivarà per la bonica i passional història d’amor entre els protagonistes. Per altra banda, et recomanem la preciosa i tendra història dramàtica “Siempre a tu lado, Hachiko”. Si vols saber la seva sinopsis continua llegint, et facilitem un petit resum de cadascuna d’aquests obres cinematogràfiques.


 
LOS OJOS DE JULIA
La Júlia pateix una malaltia degenerativa de la vista. La Sara, la seva germana bessona, ja és cega a causa de la malaltia. Un dia, apareix penjada al soterrani de casa seva. Encara que tothom diu que ha sigut un suïcidi, la Júlia no s’ho creu i decideix investigar pel seu compte la veritable causa de la mort de la seva germana bessona. A mesura que la Júlia va descobrint la veritat de la mort de la Sara, anirà perdent molt ràpidament la seva vista. I cada cop li serà més complicat arribar al final de tot, després de tantes morts i tant perill.



VENGANZA
En Bryan Mills és un agent secret jubilat. La seva filla Kim vol anar de viatge a París amb la seva millor amiga, però un cop arriba a París és segrestada per un grup d’homes. En Bryan, que és tot un expert en aquests temes, sap que sol disposa d’unes hores per poder salvar la seva filla, i si no la troba en aquelles hores perdrà el seu rastre. El grup d’homes, el qual ha segrestat a la Kim, es dedica a vendre les noies i a prostituir-les.



EL VIAJE MÁS LARGO
“El viaje más largo” ens explica la història d'amor entre un jove cowboy, Luke Collins, i Sophia, una estudiant universitària de belles arts. A punt de complir els seus somnis. En realitat, cauran presos d’un amor passional i sincer. En la seva primera cita, en Luke i la Sophia ajudaran un home gran, el qual ha tingut un accident i el seu cotxe està a punt d’explotar. Rescaten una caixa del cotxe amb cartes a dins escrites al seu antic amor, això inspira profundament a la parella. Iva Levinson,  l’home qui la jove parella ha salvat, els ajudarà a entendre la seva relació. 




SIEMPRE A TU LADO, HACHIKO
“Siempre a tu lado, Hachiko” és una pel·lícula dramàtica americana basada en la història real del gos japonès Hachiko. El seu amo, Parker Wilson, un professor universitari recull un dia un gos de raça, Akita, al que troba abandonat en una estació de trens. Com que ningú el reclama, se l’emporta a casa seva. Parker va descobrint llavors la relació tan íntima que poden tenir un gos i una persona. Està basada en la història real de un gos tan fidel al seu amo que anava tots els dies a esperar-lo a l’estació de trens.






Laia Torrelles i Laura Caballol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada