dissabte, 17 d’octubre del 2015

L’humorista David Guapo a Lleida

El passat 4 d’octubre un dels millors “showmans” d’Espanya, en David Guapo, va portar el seu espectacle #quenonosfrunjanlafiesta2 a Lleida. Va tenir lloc a La Llotja a les 19 hores i va omplir la sala.

David Guapo era un músic que tocava la trompeta, la guitarra i el piano a pubs de Catalunya i de San Francisco. Les seves actuacions es caracteritzen pels comentaris que feia entre cançó i cançó, així va anar guanyant més protagonisme el que deia que el que tocava i van començar a anomenar-lo monologuista en canvi de músic. En molt poc temps s’ha convertit en un fenomen de masses.
Participava en Las Mañanas de la Cope i a Ya te digo de Europa FM, i ho compartia amb els espectacles nocturns. També ha sortit al programa de “Buenafuente”, a “Paramount Comedy”, a “Sé Lo Que Hicisteis”, al “Hormiguero” i a “El Club de la Comedia”.
Vam tenir el plaer d’assistir a l’espectacle ple d’humor i bon rotllo ja que el monologuista dialogava amb els espectadors de manera continua. Va bromejar sobre les situacions quotidianes de parella: Les preguntes que feien les dones i que posaven al home entre l’espasa i la paret, criticava el mite d’Adam i Eva, donava totes les culpes a Eva i a la seva tossudesa, animava al públic acompanyant els seus monòlegs amb la guitarra, etc. Al final del show va cantar una cançó de “reggaeton” en català, llavors va guanyar-se la simpatia de tot el públic i va fer-se una fotografia amb els espectadors des de d’alt de l’escenari per immortalitzar el moment. Al sortir de la sala hi havia un photocall on podies fer-te fotografies amb el monologuista.
Personalment, hem de dir que vam marxar amb ganes de veure més i el David Guapo ens va semblar molt natural, instantani, divertit. Les instal·lacions de La Llotja són precioses i impressionants i dóna gust poder gaudir de bones actuacions com aquesta. A més a més, tan joves com adults vam poder compartir riures i bon ambient. Quan utilitzava la guitarra el públic s’animava i participava en l’espectacle.

                                                                                              Aleix Guillaumet i Didac Peinado




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada