dimecres, 1 d’abril del 2015

9 mesos nou's poetes



El passat 11 de març es va celebrar la sisena edició de la trobada poètica 9 mesos nou’s poetes al cafè del teatre. Cada segon dimecres de cada mes, un institut diferent té l’oportunitat de donar a conèixer aquells poetes per descobrir. Així, aquest mes de març era el torn de les poetesses de l’INS Manuel de Montsuar, que va vestir l’acte amb els poemes de quatre joves: la Carla Càrdenas, l’Íngrid Mena, la Laura Calvo i la Paula Seuma, totes elles apadrinades pel gran Francesc Pané, professor de l’institut. El rapsoda convidat a la sessió va ser Fernando de León, i la presentadora va ésser Mary Bometón.

CAFÈ DEL TEATRE 1.jpgTot i el cert nerviosisme de les joves poetes, l’acte es va desenvolupar perfectament. Les veus dels rapsodes del Sícoris van il·luminar la sala, atorgant als poemes de les poetesses una força i vitalitat sorprenents. L’acte no es va limitar a la lectura, sinó que va comptar, també, amb un petit col·loqui entre les noies i el seu padrí, qui va regalar als presents la lectura a mans dels rapsodes d’un seguit de poemes inèdits.

Les quatre montsuarines coincideixen en el fet que aquesta va representar una experiència única, gairebé irrepetible, i agraeixen de tot cor que hagin confiat en les seves dots de l’expressió per representar l’institut en aquest acte.

Laura Calvo i Paula Seuma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada