dimarts, 31 de març del 2015

Mascota’m

Aquest cap de setmana , el 21 i 22 de Març, al pavelló 3 de la fira de lleida es celebrava la 6a edició del Mascota’m.
El Mascota’m és una fira anual que es celebra per honrar a les nostres mascotes, en especial els gossos. Es feien demostracións de gossos policía en els seus diferetns àmbits, com ara la defensa contra atacants, obediència… i altres àmbits fora de les activitats per a gossos policía com  la pista d’obstacles, llençament de frisbi, balls amb els seus cuidadors…

A banda de gossos i exhibicions, també hi havien ponis i cavalls als quals elsnens més petits s’hi podien pujar i gaudir d’un parell de voltes. 
Va assistir-hi una parada d’aus exòtiques, com ara òlives,  falcons, mussols , galvans … totes aquestes aus es podien visitar per grups. Altres parades estaven dedicades a la compra de productes per a cans, o altres mascotes.

En general, el Mascota’m  és una fira genial de la que pots gaudir per tres euros, amb la teva mascota, que no te prohibida l’entrada, i així junts podeu descobrir i jugar amb els diferents circuits muntats a l’establiment i posar en pràctica els jocs per a mascotes i cuidadors.


Tania M.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada