diumenge, 8 de març del 2015

Heima es hogar en islandés


El passat divendres 6 de març vàrem assistir a la presentació de Heima es hogar en Islandés, el segon llibre de la Laia Soler, una escriptora lleidatana.

Laia Soler va ser la guanyadora de la primera edició del concurs literari organitzat per la Caixa i Plataforma Neo, iniciat al 2012. El concurs aplega participants de 14 a 25 anys, i concedeix als guanyadors una dot econòmica i l’oportunitat de publicar l’obra presentada. Així, amb només  21 anys, la lleidatana aconseguia obrir-se camí entre les llibreries amb Els dies que ens separen. Aquest 2015 la Laia ens regala una nova peça imprescindible plena de viatges, superació, amor i la descoberta d’un paradís inimaginable: Islàndia.

L’acte va comptar amb una col·laboradora de Plataforma Neo, la qual ha seguit molt de prop el procés literari de la Laia, des dels seus inicis com a escriptora.

L’obra tracta sobre una noia que sofreix acromatopsia, una malaltia que l’impideix apreciar els colors. La Laura, la protagonista d’aquesta novel·la, decideix fugir de la seva vida, marxant allà on el destí la porti.

A diferència de moltes altres presentacions a les que hem assistit, la de Heima va ésser completament única. La joventut i vitalitat de la Laia van aconseguir que la vetllada es desenvolupés de manera jovial i amena. Les seves bromes i anècdotes van aconseguir banyar la sala de rialles ininterrompudes. Precisament, va ser la màgia que transmet l’autora la que ens va induir a les dues reporteres a aconseguir un dels exemplars de la seva última obra.

La carrera literària de la Laia tot just acaba de començar, però el gran talent que posseeix ens augura una llarga llista d’èxits i una gran col·lecció de presentacions a les quals assistir.

Captura de pantalla 2015-03-07 11.02.40.png 














Laura Calvo i Paula Seuma



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada