dissabte, 14 de març del 2015

Fira natura

                                               
 De divendres dia 6 a diumenge dia 8 de Març, s’ha celebrat  als camps elisis, al Pavelló 4 de la Fira de Lleida, la fira natura 2015.

A l’establiment hi van acudir diferents mercats, tots ells amb una dedicació especial cap als aliments o productes naturals. Abans d’entrar a l’establiment, hi havia parades de voluntariat de les protectores properes a la zona de Lleida. Es venien productes fets a mà pels voluntaris, amb ànim d’ajudar els milers de gossos que cada any entren a les protectores i que busquen una família.

Dins van posar seccions de venta de minerals . Polseres, anells, collars, arracades… Tots ells amb algun mineral o pedra preciosa.


Hi havia també seccions de cremes i productes naturals. Majoritàriament, les cremes estaven fetes amb Aloe Vera, un tipus de planta desèrtica de la família dels cactus. Té una saba molt beneficiosa per la pell i per tota mena de infeccions, talls, o ferides.

Té moltes qualitats, però la regeneració de la pell n’és el seu fort.
Dins de la secció del menjar, hi predominava sobretot les paradetes de formatge de cabra, fet artesanalment. A cada cantonada en trobaves una. Altres parades de menjar eren exclusivament vegetarianes, i servien a mode bar: canapès fets d’humus, alvocat ...
Mentre gaudies del moviment de la gent i de les paradetes, alguns nois i noies repartien consciencia en forma de paper, alertant-nos de diferents formes d’ajudar el medi ambient i als animals que hi viuen en ell.
Dues seccions inesperades per mi van ser, en primer lloc, la secció de reflexoteràpia (una teràpia on s’aplica un massatge a la planta del peu per millorar la nostra salut). Sembla ser que al peu hi tenim escrit tot el nostre cos. Depenent dels punts del peu que toquis, si fas els moviments adequats, en pots obtenir un benefici concret en una part concreta del cos. En segon lloc, em va impressionar la de fisioteràpia. La fisioteràpia és la teràpia que aplica el massatge a diferents zones del cos com a benefici i relaxació d’aquest. En les dues seccions, si pagaves, rebies un massatge o bé a l’esquena o bé als peus, i t’informaven sobre la teràpia vertaderament efectiva.


La meva recomanació és que l’any vinent no us perdeu aquesta fira!

Tania Ch. Olivares





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada