dilluns, 10 de novembre del 2014

Nova promesa en el món del cinema lleidatà


La setmana passada, el nostre company Albert Aguilar, alumne de 2n de Batxillerat, va assistir al rodatge de la coneguda sèrie televisiva “ El Principe” a Sant Sebastián de los Reyes. Allà va rebre un tracte molt agradable per part dels productors, dels membres de direcció i inclús per part dels actors, amb els quals va tenir una estona per parlar sobre el món audiovisual.

Després de dos mesos intentant contactar amb la productora de la sèrie (Plano a Plano) va aconseguir obtenir una invitació per assistir al rodatge durant tota una jornada de gravació. Va conèixer de primera mà, com funciona una producció d’una sèrie televisiva.

En vuit hores va aprendre més del que podria haver après estudiant un llibre. Ens ha explicat com a anècdota que el mateix director li va oferir esmorzar i dinar amb ells. També li van dir que era la primera vegada que deixaven entrar a una persona que no tingués cap tipus de relació amb la sèrie com ara un alumne de secundària, ja que no és una cosa molt comuna en una producció d’aquest nivell.

Així doncs, l’Albert ha viscut una experiència que és molt complicada de repetir, ja que cercar el contacte i que aquest disposés d’un moment per poder contestar les sol·licituds de l’Albert i satisfer la seva petició va ser difícil. Tota aquesta experiència, a ell l’ha ajudat molt per poder realizar el seu Treball de Recerca que tracta de l’àmbit cinematogràfic, i poder assistir a un rodatge ha estat per ell un somni.

Aïda Caelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada