diumenge, 30 de novembre del 2014

Les millors series americanes


Amèrica es el continent que produeix i fa les millors sèries de televisió. Cada any en surten de noves, algunes es renoven, algunes es cancel·len davant la dificultat de mantenir l’audiència degut a l’alta exigència i competència que hi ha, però l’important es que destaquen per damunt de totes les altres produccions miris al país que miris.

Ara mateix hi ha tres sèries que estan arrasant i que cada setmana continuen imparables assolin xifres molt desorbitades. Es tracta d’Arrow, l’adaptació de DC Comics del Flecha Verde, The Flash, una altra adaptació de DC Comics que s’ha estrenat fa poc més d’un més i ha captivat a tots els crítics americans i a tota la premsa d’Estats Units.

Per altra banda me guardat com a última una sèrie revelació que des del principi quan s’anunciava s’havien creat unes altíssimes expectatives, Gotham, la història que explica els orígens del Batman i tots els personatges de la DC.

Aquesta sèrie s’ha postulat com la millor sèrie del 2014 que hi ha en aquest moment. Un guió magnífic, esplèndid i diferent a tot ens proposa una història com mai s’havia explicat abans. Protagonitzada per un detectiu que buscarà la justícia i el bé de la ciutat de Gotham contra dues famílies líders del crim de la ciutat i enfrontades.

Tres sèries amb una gran història, amb un elenc fabulós i un equip tècnic que es fa notar a cada capítol. No te les pots perdre, ja que cada capítol et deixa bocabadat, amb la boca oberta sense paraules i et fa pensar en que a vegades l’impossible s’aconsegueix.






                                                 




Albert Aguilar





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada