dimecres, 15 de març del 2017

Jesús Vázquez estrena ‘Proyecto Bullying’ a Cuatro



 El programa va ser suspès al juny per les objeccions de les Fiscalies de Menors de Madrid, Segòvia i Cadis
Han hagut de passar vuit mesos perquè Cuatro pugui emetre un dels seus projectes més compromesos. El passat dimarts, per fi va sortir a la llum el primer dels quatre programes de Proyecto Bullying després que el programa fos presentat per primera vegada el passat mes de juny. No obstant això, problemes amb la Fiscalia i l'impediment d'emetre imatges gravades a menors amb càmeres ocultes ha obligat a Mediaset a reformar els quatre casos d'assetjament escolar a menors per poder estrenar el programa.
Jesús Vázquez, qui s'ha compromès i involucrat especialment amb aquest programa, és el presentador i conductor de Proyecto Bullying. Ell mateix ha confirmat que malgrat l'espera per aconseguir emetre el programa, els objectius que s'havien marcat segueixen intactes: “És un programa per obrir els ulls i mostrar les conseqüències”, ha declarat. El presentador gallec, ha assegurat també que s'han centrat a “complir estrictament la llei”, i que una vegada més compleixen amb els requisits.
No obstant això, per evitar els problemes judicials que van impedir l'emissió el passat mes de juny, des de Mediaset han assegurat que Proyecto Bullying garanteix l'anonimat de tots els participants del programa a través d'un tractament gràfic i la distorsió dels testimoniatges. En una mateixa línia, des del programa asseguren que no pretenen buscar culpables sinó que el seu únic propòsit consisteix a contribuir a eradicar les situacions d'abús.
Salvant els canvis en el muntatge del programa que s'han adequat per a una major protecció al menor, l'essència de Proyecto Bullying segueix intacta i així ens descrivia Jesús Vázquez el propòsit de l'espai: “Volem que es vegi el que està passant perquè els nens prenguin consciència real del que és l'assetjament”, assegurava.

A més, és un programa en el qual s'ha implicat de manera personal ja que el propi Jesús Vázquez va confessar al seu moment que al llarg de la seva adolescència va sofrir en primera persona l'assetjament escolar, per això va acceptar un projecte així: “No vaig dubtar a cap moment perquè ha estat una manera de tancar un cicle de la meva vida”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada