dijous, 23 d’abril del 2015

F&T





El dia 16, 17 i 18 d’abril, l’Ajuntament de Lleida ha organitzat la 9ª edició de la Fira de Formació Professional i Treball. Ha tingut lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida, als Camps Elisis. L’entrada era totalment gratuïta i per a tots els públics.  En aquesta fira s’hi trobaven paradetes amb informació dels diferents cicles de formació professional i treball de la comarca del Segrià. Els alumnes dels propis cicles eren els que impartien la informació d’allò que estudiaven. Varen ser molts els alumnes dels instituts lleidatans que van anar-hi per saber les opcions professionals que tenim a l'abast. 
Hi havia el cicle d'auxiliar d'infermeria, cicle de turisme i hoteleria, cicle de cuina i hosteleria, cicle de disseny, formació militar, cicle de jardineria, cicle de llum i so, etc. Vam veure joves cuinant, treballant amb ordinadors, conduint cotxes elèctrics, un autèntic espectacle! 


A més a més, hi havia una paradeta que oferia un intercanvi amb Alemanya, en què s'havia d'estudiar durant un any la llengua alemanya i el cicle formatiu, i podries fer pràctiques a una empresa. em trobat molt interessant i curiós aquesta oferta, ja que es una proposta diferent i que dóna un gran valor al currículum vitae de qualsevol jove avui en dia.   



Recomanem i animem a tots els joves, sobretot que no tinguin clar quin camí escollir en el seu futur professional, que vaguin el proper any i que demanin tota la informació possible, sense cap mena de vergonya ja que atenen molt bé, de manera entenedora i sense cap mena de compromís i amb proximitat. 



Carla Cárdenas  i Marc Barrios      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada